Köpinformation och betalning

Frakt- och leveransinformation

Leveranstid

Beställningar lämnade innan 09:00 skickas vanligtvis från vårt lager samma dag. Vi skickar med både DHL och DBSchenker. Fraktalternativen DHL Service Point och DBSchenker Ombud levereras till ett ombud som du väljer i kassan. Leveranstiden är normalt påföljande dag och i vissa fall kan det dröja ytterligare en dag. För leveranser utanför EU (exempelvis Norge) så kan förtullning orsaka förseningar.

Väljer du hemlevereans så levereras paketet hem till dig under dagtid och avisering sker innan leverans. Legimitation krävs vid mottagning.

Fraktkostnad

Kostnaden varierar beroende på storleken av ordern samt valt leveranssätt. Du ser den faktiska kostnaden i kassan efter du har valt leveranssätt. Vi erbjuder fri frakt för olika leveranssätt och beroende på land. Du kan se vilka när du går till kassan.

Förpackning

De flesta av våra spolar levereras i en återförslutande påse för att hålla borta fukt samt i en fraktkartong.

Priser och betalning

Våra betalsätt

Vi erbjuder kortbetalning via Stripe för alla våra kunder. Korttyper som accepteras inkluderar Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club och 3DS.

För svenska kunder erbjuder vi även betalning via Swish-appen och signering via BankId.

I ett flertal valutor för privatpersoner erbjuder vi Klarnas faktura.

För företagskunder i vissa länder erbjuder vi även betalning via faktura både via email och post (fakturaavgift tilkommer) för betalning inom 7 dagar. Notera att vid förfallen faktura kommer vi att påminna en gång och vid andra påminnelsen lägga på en påminnelseavgift på 60kr. Add North förbehåller sig rätten att neka leverans innan faktura är betald.

Vi arbetar med att kunna erbjuda ytterligare betalsätt för våra kunder.

Priser och moms

Priserna på våra varor anges i svenska kronor eller i lokala valutor för utländska besökare. Som utgångspunkt är svensk moms på 25% inkluderat i priset. För besökare utanför EU så visas priser utan moms. För leverans utanför EU kan mottagande land lägga på förtullning och egen moms. Du kan ändra i filtret i butiken att endast visa priser exklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Dock så gäller alltid priset som visas när du checkar ut.

Köpvillkor

För mer information om ditt köp se våra köpvillkor.

Garantier

100% nöjd kund-garanti

Vi har en 100% nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd med varan på grund av varans kvalitet ber vi dig kontakta oss. Konstateras kvalitetsbrist ersätter vi varan utan extra kostnad för dig.